Domov
Nazaj
Natisni
Pošlji nam e-mail
Kolofon
SLO
ITA
Domov
iskalnik
iskalnik po katalogu

MARVINGRAD gradbeništvo in trgovina d.o.o.
Vodovodna pot 17, Kromberk
5000 Nova Gorica

davčna št. SI69090424

+386-5-3309050
emailinfo@marvingrad.si


Urnik:

pon-pet: 8:00 do 17:00
sobota:  zaprto
nedelja: zaprto
Zgodovina


S poslovanjem smo začeli 26.12. 1989. Že od začetka se ukvarjamo z veleprodajo gradbenega materiala. S svojo nenehno rastjo smo se razvili v vodilno podjetje v našem segmentu na slovenskem prostoru.
Meseca maja 2005 smo odprli središče za urejanje okolice, kjer Vam na enem mestu nudimo material in opremo za urejanje okolice. Vse bolj se uveljavljamo tudi na tujih trgih. Zavezani smo kakovosti in dolgoročnemu zadovoljstvu naših kupcev.

Gradimo poosebljen odnos do ljudi, zato nam poslovni partnerji in stranke zaupajo in se k nam radi vračajo. Aktivno sodelujemo na sejmih doma in po svetu. Poslujemo kot trgovina na debelo in drobno. Nenehno spremljamo novosti in ponujamo najnovejše trende na področju urejanja okolja. Smo razvojno usmerjeni, zato naše podjetje nenehno raste in s tem potrjuje kvaliteto naših storitev.
Projekt lahko izvedemo na ključ ali Vam ponudimo potreben material za izvedbo.

Naše središče za urejanje okolic, Vam na 7.000 m2 površine (pokritih in nepokritih delih) prikazuje načine polaganja za vse vrste:
-naravnega in umetnega kamenja,
-betonskih izdelkov,
-tlakovcev,
-pranih plošč, …
-več kot tisoč različnih proizvodov za vse okuse in želje.

Pohvalimo se lahko z mnogimi referencami iz celotne Slovenije.

Dodano vrednost ustvarjamo z odličnim poznavanjem ponujenih materialov in posledičnim zadovoljstvom naših kupcev, ki cenijo kvaliteto in trajnost materialov.

Pri nas bomo vedno veseli vašega obiska in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za ureditev Vaše bivanjske okolice.
Želimo Vam strokovno svetovati in pomagati z nasveti pri urejanju  okolice, zato bo naš naslednji korak prisotnost svetovalca, da Vam bo izbira potrebnega materiala lažja.

Dovolite, da Vas na tem mestu še enkrat povabimo na naš prodajno-razstavni prostor, da si blago tudi sami ogledate in se prepričate o kvaliteti materialov.